marți, 19 martie 2013

The Power of Ganoderma with Organo Gold www.cafeee.organogold.com +4 072...

Produse OG

Cafea Organo Gold cu Ganoderma
“Unde China Antica intalneste stiinta moderna”
black_coffee

Cafea Neagra Gourmet Organo Gold


Cafeaua neagra Gourmet de la Organo Gold iti va excita si trezi cu siguranta simturile. Gustul sau fin si aroma profunda, impreuna cu infuzia de Ganoderma autentica, 100% certificata, ofera iubitorilor de cafea o noua si delicioasa alternativa. Cu Cafeaua Neagra Organo Gold te vei bucura instantaneu de gustul cafelei proaspap preparate.

cafe_mocha

Cafea Mocha Gourmet Organo Gold


Cafeaua noastra aromata impreuna cu cea mai fina cacao, va ofera un “nevinovat” desert intr-o ceasca. Cafea Mocha Gourmet Organo Gold combina gustul bogat al cafelei cu Ganoderma Lucidum certificata 100% autentica pentru bautura energizanta perfecta dupa cina.

cafelatte

Cafea Latte Gourmet Organo Gold


Una din bauturile noastre favorite, OG Caffee Latte combina boabele aromate de cafea arabica de calitate cu cu Ganoderma Lucidum certificata 100% autentica. Perfecta pentru micul dejun sau ca o bautura relaxanta, aspectul delicios, gustul sau cremos si gustos o fac ideala pentru fiecare dimineata.

hot_chocolate

Gourmet Hot Chocolate Organo Gold

O combinatie unica al gustului fin de ciocolata cu Ganoderma Lucidum certificata 100% autentica. Iti incalzeste corpul in timpul zilelor racoroase. Foarte consumata de clientii nostri, compania Organo Gold este mandra sa prezinte o bautura delicioasa pe care toata lumea o poate savura.

green_tea

Ceai organic cu Ganoderma

Calitatile exceptionale calmante si aromate ale ceaiului verde combinate cu beneficiile sanatoase ale Ganodermei Lucidum ofera o bautura bogata cu anti-oxidanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu